Bröllopsfilm Östergötland Småland

SARA OCH CHRISTIANS BRÖLLOPSFILM


UTVALDA FOTON


VARFÖR BÅDE FOTO OCH BRÖLLOPSFILM PÅ ERT BRÖLLOP


En bröllopsfilm tar er tillbaka till er dag, så att ni ser leendena, tårarna, skratten och allting precis som det var. Ibland är vi så stressade på vår bröllopsdag så vi missar hälften av allt som sker runtomkring. Då kan det så värdefullt att få återuppleva allt om och om igen i lugn och ro.

Ett fotoalbum och bläddra i och visa era barn och barnbarn i framtiden är också så speciellt. Att förstora favoritbilden så att ni ser den varje dag som ni äter frukost är en otroligt fin inredningsdetaljt i erat hem. Vardagen kommer lätt ifatt och vi kan behöva påminna oss om det som är det viktigaste, det stora vi varit med om. 


Sara och Christian gifte sig i en gammal jättevacker småländsk träkyrka och hade sin bröllopsfest i Östergötland på Åby säteri. Porträtten togs i en sagolik skog full av grön mossa och träd. Något vi verkligen rekommenderar. I skogen är det lagom mjukt ljus oavsett om det är mitt på dagen och under stark sol. Det finns inga störande saker i bakgrunden och lugnet i skogen ger ett sånt fint minne och är en så avslappnande miljö att vara i. 

Rummen där bruden och brudgummen gjorde ordning sig var så fina med vackra tapeter och stora tjocka träbjälkar på några av väggarna. Gården ligger precis vid vattnet och Sara och Christian anlände med båt efter att de hade kört iväg från kyrkan i en vacker gammal veteranbil som de hade hyrt. Vi fick några vackra drönarklipp från både bilen och kyrkan ifall ni är nyfikna. Email:

info@wildflowerweddingstories.com

Instagram:

@wildflowerweddingstories


© Copyright. All Rights Reserved.