Bröllopsfilm Östergötland Småland

SARA OCH CHRISTIAN


Att få skapa en bröllopsfilm från en av de största dagarna i ditt liv är något så mäktigt, pirrigt och fantastiskt. Att få äran att vara både bröllopsvideograf och fotograf på ett bröllop är något alldeles särskilt. Vi fick följa Sara och Christians dag långt innan själva vigseln och lära känna dem. Att få stiga in i rummet där förberedelserna är, är som att gå in i ett heligt rum. Där är de allra närmaste vännerna och rummet andas förväntan och lycka. Efter förberedelserna tog Sara och Christan med oss till deras magiska plats i skogen bland gröna mosstäckta kullar och träd där vi hade en underbar gruppfotografering av dem alla. Den var verkligen det för det fanns inget stelt med den utan så himla coolt att ha gruppfoton i skogen. Det kan vi verkligen rekommendera. När brudparet och alla tärnor och marskalkar tågade ner till platsen med vackra kostymer och klänningar och med sina vanliga gympaskor är nog en av favoritscenerna från filmen. 

Alla filmer är unika precis som ni och eran kärleksstory är unik. Fundera igenom vad ni vill föreviga, spara för framtiden, för kommande generationer. Vill ni ha bara musik som spelar, eller vill ni ha med tal från de närstående i filmen eller kanske läsa upp ett brev eller en hälsning till er blivande som den får se i efterhand. Ni bestämmer. Många är rädda för att de ska gråta bort sminket men våra erfarenheter är att sminket är så himla bra gjort av make up artisterna som är vana att sminka just brudar så det brukar inte rinna eller kladda någonting. Saras glädjetårar rann genom hela dagen men det påverkade faktiskt inte sminket någonting. 

UTVALDA FOTON


VARFÖR BÅDE FOTO OCH BRÖLLOPSFILM PÅ ERT BRÖLLOP


En bröllopsfilm tar er tillbaka till er dag, så att ni ser leendena, tårarna, skratten och allting precis som det var. Ibland är vi så stressade på vår bröllopsdag så vi missar hälften av allt som sker runtomkring. Då kan det så värdefullt att få återuppleva allt om och om igen i lugn och ro.

Ett fotoalbum och bläddra i och visa era barn och barnbarn i framtiden är också så speciellt. Att förstora favoritbilden så att ni ser den varje dag som ni äter frukost är en otroligt fin inredningsdetaljt i erat hem. Vardagen kommer lätt ifatt och vi kan behöva påminna oss om det som är det viktigaste, det stora vi varit med om. 


Sara och Christian gifte sig i en gammal jättevacker småländsk träkyrka och hade sin bröllopsfest i Östergötland på Åby säteri. Porträtten togs i en sagolik skog full av grön mossa och träd. Något vi verkligen rekommenderar. I skogen är det lagom mjukt ljus oavsett om det är mitt på dagen och under stark sol. Det finns inga störande saker i bakgrunden och lugnet i skogen ger ett sånt fint minne och är en så avslappnande miljö att vara i. 

Rummen där bruden och brudgummen gjorde ordning sig var så fina med vackra tapeter och stora tjocka träbjälkar på några av väggarna. Gården ligger precis vid vattnet och Sara och Christian anlände med båt efter att de hade kört iväg från kyrkan i en vacker gammal veteranbil som de hade hyrt. Vi fick några vackra drönarklipp från både bilen och kyrkan ifall ni är nyfikna.